Øyvind - Business Portrett

Likte godt at bildene tas i naturlig dagslys. En flink fotograf som viser interesse for deg og formålet med bildene. Klarer å ta fange de beste øyeblikkene. Det var en fin opplevelse, ville valgt samme fotograf hvis jeg trengte nye bilder.

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård 

Chelsea & Eirik - Brudebilder & Vielse

Min mann og jeg hadde en veldig god erfaring med Benjamin som vår fotograf når vi giftet oss nå i oktober. Vi valgte en enkel photo shoot med bare oss to. Benjamin er profesjonell, fleksibel og lett å jobbe med. Jeg er ikke så glad i å ta bilder av meg selv, men han hjalp meg til å føle meg komfortabel og vi fikk noen veldig fine bilder fra dagen vår. Vi kan uten tvil varmt anbefale ham!

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård

Lindsay - Super 8 Filming

Very professional and talented!

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård

Tia Caroline & Kristian - Heldagsfotografering

Benjamin tok bildene under vårt bryllup i August, og vi er så fornøyde! Vi hadde veldig god kommunikasjon i forkant av bryllupet - han hadde flere gode tanker og ideer, samtidig som han var åpen for og interessert i våre innspill og ønsker for bildene.
På selve dagen var han med oss fra morgen til kveld og fanget de gode øyeblikkene. Resultatet ble noen hundre fantastiske bilder ♥️ Det var også svært rask levering i ettertid. Benjamin er virkelig en dyktig, profesjonell og behagelig fotograf å ha med seg på en viktig dag. Vi anbefaler han på det varmeste!

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård


Linda - Portrett

Benjamin tok portrettbilder av meg for min hjemmeside, og jeg ble veldig fornøy med resultatet!

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård


Ollie Horsfall - Portrett

Super talented and adaptable photographer and all round great guy!

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård

Dahlia & Mantas - Super 8 Filming 

Benjamin made us the most beautiful video for our wedding, shot on super 8mm film . He knew exactly what he was doing , which moments to capture, it was the loveliest wedding gift which we'll have forever.
Thank you so much! 

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård

Marte & Sivert - Heldagsfotografering​

"Benjamin tok bilder i vårt bryllup. Vi gikk for heldagsfotografering og vi er veldig glad for det! Vi har fått så utrolig mange fine bilder og er virkelig fornøyd. Han har et øye for detaljer og hadde mange gode ideer for bildene. Vi kom med ønsker på forhånd av ting vi ønsket bilder av under dagen og han fikset det, i tillegg tok han bilder av ting vi tenkte over før bryllupet. Han er rolig og arbeider i stillhet, under vielsen og bryllupsfesten merket vi ikke at han var der og tok bilder! Han er utrolig dyktige og vi anbefaler han virkelig til andre 😍"

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård

Sandra - Portrett

​"It was great working with AB. Professional and fun! First i want only 6 pictures and end up buying 22. Thank you for directing me, felt very happy with the final pictures."​

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård


Ellen & Anders - Halvdagsfotografering​

"For to stykker som ikke var helt sikker på hvor man skulle gjøre av verken armer eller bein var det godt å ha to så dyktige fotografer til å ta bildene i bryllupet vårt. Dere fikk oss til å slappe av og være naturlige og det gjenspeiles i de fine bildene vi har som minner fra dagen. Vi kan varmt anbefale Ada og Benjamin, to hyggelige fotografer som er like gode på den menneskelige biten som på det fototekniske"

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård

Linda - Business Portrett​

"Jeg er utrolig fornøyd med jobben Benjamin gjorde da jeg trengte portrettfoto. Han fikk meg til å slappe av, han var effektive samtidig som det var rom for både klesskift og forskjellige bakgrunner. For en som i utgangspunktet ikke liker å bli tatt bilde av var det en positiv opplevelse at bildene ble så fine at det var vanskelig å velge! Det blir lett å velge fotograf neste gang det trengs!" 

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård

Ragnhild & Per-Harald - Heldagsfotografering

"I can highly recommend Ada and Benjamin as photographers for your big day! They are both very professional and the pictures they take are beautiful. As a team they work well together and their customer service is excellent. Very happy with the result and more than happy to book them again!"​

Facebook / Fotograf Benjamin Bargård

Using Format